Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Vodolije u braku treba da očekuju skladne odnose sa partnerom ovoga meseca. Imaćete konkretne dogovore sa partnerom naročito kada su pitanju finansije. To važi i sa onima koji imaju poslovnu saradnju, naročito ako se bavite trgovinom. Mnogo toga se može rešiti razgovorom. Oko 10-11 septembra čuvajte se svakog preterivanja i ekscentričnosti jer to partner neće razumeti  naročito ako imate neke preterane zahteve i neke neobične ideje.

Vodolije koje su slobodne imaće mnogo druženja, putovanja i izlazaka u ovom periodu. Veze koje su počele kao druženje mogu se produbiti i opstati u budućnosti ako budete tolerantniji i takođe je moguć povratak osoba iz vaše prošlosti. Bićete u centru pažnje u ovom periodu i lako ćete sklapati nova poznanstva. Već u prvoj nedelji septembra moguće je upoznavanje sa skladnom i otmenom osobom. U ovom periodu možete otići na više kraćih puteva i imati mnogo upoznavanja preko prijatelja. Važno je da ni u čemu ne preterujete da ne budete buntovni i da u vezi ne budite ljubomorni i ne postavljate prevelike zahteve. Već neko vreme povukli ste se u sebe i sada je vreme da izađete iz tog stanja hibernacije. Vodolije mogu imati problem sa jednim roditeljem pa i u kući pa je prisutna velika nervoza i stres. Vodolje koje su u vezi imaće potrebu da više komuniciraju sa partnerom i da trajno reše neke dogovore sa partnerom .Ako želite da sačuvate vezu budite tolerantniji i manje zahtevni prema partneru.

Posao:

Vodolije imaju potrebu da nešto menjaju u karijeri ali sada nije povoljni period za neke drastične promene. Imaćete nove ideje i konkretne realizacije. Oni koji traže posao mogu oko 10 septembra da dožive neko razočarenje ili neće imati dovoljno pouzdane informacije. Oni koji se bave tuđim novcem ili imaju potrebu da uzimaju kredite i pozajmice imaće povoljnosti u ovom mesecu. Oni koji veš neko vreme imaju nekih neisplaćenih računa sada će moći da naplate svoje poslove. Neko manje nasledstvo u ovom periodu može stići sasvim iznenada negde početkom meseca.

Zdravlje:

Vodolije imaju veoma stresan mesec te su moguće povrede, problemi sa cirkulacijom… Imate preosetljiv nervni sistem pa pokušajte da se malo relaksirate u ovom mesecu. Vodite računa i o brzoj vožnji i kvarovima kola. Obratite pažnju na pritisak i kičmu. Mogući su problemi i sa reproduktivnim organima, neke upale, ciste i slično. Ako možete dobro bi bilo da vežbate, šetate pa i da trčite jer ćete se na taj način osloboditi od stresa. Nemojte ni u čemu preterivati naročito je dobro ako možete da promenite nešto u ishrani ili načinu života. To bi bilo veoma korisno za vaše zdravlje. Pokušajte da se mnogo ne uzbuđujete i da sve prihvatite sa filozofskim pogledom na život.

 

Ljiljana Malešević

Total
1
Shares