Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Vagama u braku će zasmetati neki stav partnera u braku koji će insistirati na svojim rešenjima. Ipak, imaćete mogućnost da rešite konflikte razgovorom. Konflikt može nastati i zbog jednog člana porodice. Oko 11-12 septembra Vaga više neće želeti da popusti i sukob može doneti mnogo rasprava i svađa. Neke Vage poželeće da odu negde bez partnera i da se malo relaksiraju.

Vage koje su u vezi imaće veoma buran period. Biće zaljubljivanja, mnogo strasti, svađa i burnih rasprava. Mnoge Vage će se prolepšati, naglašene su erotika, seksualnost i strast.

Slobodne Vage će partnera sigurno naći u ovom mesecu – možda čak i među prijateljima, u nekom izlasku ili druženju. Budite obazrivi jer se veze mogu lako prekinuti u periodu loših aspekata Venere i Marsa ali svakako vam neće biti dosadno. Septembar može da vam donese neke nepromišljene avanture koje se mogu loše završiti ako imate stabilnu vezu. Čuvajte se, budite umereni i promišljeni. Naglašena je ljubomora i posesivnost partnera. Možete se iznenada zaljubiti ali i vrlo brzo i odljubiti. Veze koje su bile već na svom kraju sada će se prekinuti. Za neke Vage to će biti čak i dobro.

Posao:

Vage u ovom mesecu imaju zaista mnogo mogućnosti za zaradu naročito one koje se bave nekim privatnim poslom kao i oni koji rade u porodičnom poslu. Oko 10. septembra ne rizikujte sa novcem i pazite na ulaganja. Možete u tom periodu da imate neki gubitak novca naročito ako imate partnera na poslu. Bićete u iskušenju da pozajmite novac ili da uzmete kredit ali ovo nije dobar period za to. Trebalo bi da smanjite troškove naročito na samom početku meseca. Mnogo ćete trošiti na mestima zabave i na izlaske pa i na neke adaptacije u kući.  Ako se bavite nekretninama posao će polako krenuti na bolje. Neke Vage imaće uspeh u saradnji sa inostranstvom naročito ako se bave trgovinom.Za one koji studiraju uspešan period da polože ispite koje nisu položili ili će uspeti da polože veći broj ispita pa je dobro da se potrude jer će biti uspešni. Imaće dobru koncentraciju a oni koji se bave medicinom i veterinom naročito. Negde posle 23-24. septembra dobićete novu energiju za rad. Neki planovi i želje će vam ponovo biti u fokusu interesovanja. Oni koji traže posao sada će imati više prilika naročito ako je posao vezan za finansije.

Zdravlje:

Početkom meseca možete imati neke prolazne respiratorne infekcije i upale. Mogući su problemi sa urogenitalnim organima a kod nekih vaga i manja hiruška intervencija. Vage koje imaju problema sa štitnom žlezdom mogu sada da imaju prolazno pogoršanje bolesti. Mnoge vage imaju želju da menjaju ishranu, način života, da obave neke analize ili kontrole. Imaćete pojačan priliv energije ali i mnogo nervoze i napetosti naročito zbog posla. One Vage koje imaju hronične tegobe sada će imati poboljšanje zbog discipline u lečenju i promene stila života. Terapije će biti povezane sa ishranom, alternativnim lečenjem, terapijom lekovitim biljkama, laserskim intervencijama… Mnoge Vage odlučiće se na dijetu ili post i na promenu ishrane. Zbog nervoze na poslu i mnogo obaveza imaćete preopterećen nervni sistem pa je potrebno da se relaksirate. Uzimajte više tečnosti i bavite se sportom ali nekim laganim da ne dođe do povreda. Ako budete umereni imaćete  u ovom mesecu bolje zdravlje. Od poslednje nedelje meseca septembra bićete mnogo vitalniji.

 

Ljiljana Malešević