Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Oni koji su u braku imaće lep mesec sa partnerom. Prva nedelja meseca može da donese neko lepo, kraće putovanje u inostranstvo u društvu partnera koje će se pamtiti. ovaj period tako je može biti povoljan za emotivnu situaciju kada ćete više izlaziti na mesta zabave i imati lepu komunikaciju sa partnerom. Oko 9 septembra mlad mesec u Devici može da emotivno donese neku dilemu oko emocija koja može pokvariti raspoloženje i gde će se Strelac osećati nesigurno. Ipak ovaj znak voli da mnoge dileme do kraja ispita pa će biti mnogo razgovora i komunikacije sa partnerom u braku. Oni koji su imali neku krizu prethodnih meseci imaće sada mnogo jasniju emotivnu situaciju. Partner će vam zamerati da se previše posvećujete poslu.

Oni koji su u ljubavnim vezama sada će biti mnogo aktivniji više će izlaziti sa partnerom. Veza će postati veoma dinamična ali na momente mogući su sukobi naročito početkom meseca, pa će harmonija biti narušena jer će partneri insistirati na svojim ubeđenjima. Budite tolerantniji prema partneru i nađite vremena za razgovor. Oko 10-11 septembra se može očekivati mnogo strasti u vezi, ali tajne ljubavi koje se mogu otkriti na neki način. Budite pažljivi ako ste u tajnim vezama – mogu se otkriti naročito ako je veza na poslu.

Oni koji su slobodni imaće mnogo prilika da uđu u ljubavne veze naročito od 23. kada će dobri aspekti Marsa i Sunca kao i Merkura u Vagi dati upoznavanje sa partnerima na mestima zabave. Bićete mnogo aktivniji a partnere možete naći i u društvu prijatelja. Pomalo ćete se trgnuti iz neaktivnosti.

Posao:

Oni koji rade sa inostranstvom imaće mnogo uspeha u poslu tako je i oni koji rade za strane firma. Mnogi će se odlučiti na život u inostranstvu što u ovom periodu može biti povoljno za ovaj znak. Oni koji nešto studiraju takođe će imati mnogo uspeha i ovaj mesec će biti povoljan za polaganje ispita kao i neku edukaciju. Oni koji se bave nekim tajnim poslovima kao što su policija, detektivi, rade u nekoj zatvorenoj instituciji imaće neke promene u poslu koje mogu biti značajne za njih. Početkom meseca imate neke neplanirane troškove mogući su i kvarovi kola ili tehnike. Situacija na poslu se konačno pokreće sa stagnacije pa će mnogi Strelci koji već dugo planiraju promene na poslu konačno moći da pokrenu neke poslove koje već dugo planiraju. Mlad mesec u Devici u 10 kući karijere može doneti neku nesigurnost u karijeri pa odluke koje donosite treba dobro razmotriti. Merkur vam daje mogućnost da neke mogućnosti realno procenite. Na neki način pripremate se za neke promene na bolje kada Jupiter krene u znak Strelca i donese konačno uspeh u svemu što vas je sada blokiralo. Oni koji nemaju posao sada imaju bolju situaciju jer će vladar druge kuće Saturn u Jarcu konačno krenuti direktno.

Zdravlje:

Strelčevi koji imaju zdravstvene probleme a naročito hronične treba da poste ili uvedu neki novi režim ishrane pa će se simptomi povući naročito ako su u pitanju kosti i zglobovi. Neke nove alternativne metode mogu vam koristiti u lečenju. Čuvajte kičmu i stopala. Vaša slaba tačka su žučna kesa i jetra pa je dobro da vodite računa o hrani i detoksikaciji organizma. Od 12 septembra bićete mnogo aktivniji pa će oni koji se bave sportom imati mnogo više uspeha .Čuvajte donji deo kičme na prelazu iz leta u jesen možete biti neoprezni a išijas koji je vaša slabost može se ponovo aktivirati. Mnogi Strelci se sada posvećuju duhovnim aktivnostima veri ,meditaciji što je veoma dobro za njih. Ako možete posetite sveta mesta, crkve ,manastire gde možete naći mir i opuštanje. Važno je da se u ovom mesecu relaksirate.

 

Ljiljana Malešević

 

 

Ljiljana Malešević