Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Škorpije koje su u braku imaju dosta napetih aspekata u ovom mesecu. Većina Škorpija želi da se oslobodi stega i da promeni odnos sa partnerom. Postoji mogućnost da bi neke tajne mogle isplivati i napraviti problem u braku. Budite umereni u svojim željama i pažljivi u odnosima sa partnerom naročito negde oko 12.,13. septembra. Tada možete imati mnogo sukoba sa izabranikom, svađa i ljubomornih ispada. Neki pripadnici ovog znaka koje su u vezi imaće želju da prodube i ozvaniče vezu, dok će drugi iznenada prekinuti vezu što zavisi od aspekata u ličnom horoskopu U drugoj polovini meseca ćete se više družiti i izlaziti sa partnerom i prijateljima.

Slobodne škorpije imaće mnogo prilika za upoznavanje i komunikaciju, biće raspoložene za flert i udvaranje naročito negde posle 10.septembra kada će zračiti posebnom energijom. Jake strasti, želje i mnogo erotske privlačnosti donose mogućnost da imate mnogo prilika za novu vezu. Bićete prosto neodoljivi. Budite samo oprezni sa kim ulazite u vezu jer možete naići na neke vrlo čudne i neobične osobe.

Posao:

Škorpije koje rade privatne poslove imaće dosta izazova u poslu, a povremeno i uspona i padova. Ipak skoro svi pripadnici ovog znaka imaju dosta poslovnih prilika i ostvarenja svojih poslovnih planova. Oni koji posluju sa inostranstvom mogu lepo da zarade jer će čitavog meseca imati mnoštvo komunikacija i kontakta sa inostranim partnerima.Za mnoge ovo je mesec u kome mogu više da zarade, a oni koji nemaju posao da im bude ponuđeno više alternativnih rešenja koje će ih pre ili kasnije dovesti do stalnog zaposlenja. Oni koji podižu kredite i uzimaju pozajmice u ovom mesecu mogu računati da će ih uspešno vratiti. Svakako imaćete razloga da budete zadovoljni, naročito ako već imate dugogodišnje poslove koji sada počinju i finansijski da se realizuju. Škorpije koje se bave hranom ili imaju restorane mogu takođe da prošire posao ili na neki način transformišu zanimanje. Vodite računa samo o novcu da ne dođe do rasipanja na neke nebitne stvari da ne biste bili na kraju meseca u gubitku.

Zdravlje:

Ljudi rođeni u ovom znaku moraju da povedu računa o reproduktivnim organima, da odu na pregled ako dugo nisu bili, kao i da vode računa o infekcijama i upalama. Mnogi će držati dijetu i krenuti sa novim načinom ishrane. Moguće je da većini Škorpija apetit bude pojačan pa će trebati mnogo discipline i istrajnosti da se oslobode viška kilograma .Za one koje imaju neku hroničnu bolest sada dolazi vreme da se leče alternativom, odnosno biljnim preparatima i proverenim narodnim lekovima. Nervoza i stres nepovoljno utiču na vaš organizam. Idite u prirodu i provedite vreme sami u razmišljanju i meditaciji. Takođe je dobro da odete na neka sveta mesta i da obiđete stare manastire i crkve. Mnogima će prijati boravak pored vode naročito pored reke.

 

Ljiljana Malešević