Saša Vidić/ Izvor: Svet

Saša Vidić poznat je po tome da nema dlake na jeziku. Od njegovih komentara strepe mnoge poznate dame. Neretko zbog oštrih izjava dođe u sukobe sa javnim ličnostima ali se njegov sud uvek ceni i poštuje. Srele smo ga na snimanju jedne emisije pa smo ga zamolile da oceni dame koje su uveličale  reviju u poznatom prestoničkom hotelu. Izgleda da nijedna od njih nije pogrešila u sopstvenim izborima kada su kreacije u pitanju, a evo šta Saša Vidić kaže.

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević/ Izvor: novosti.rs

Simpatična je. Sve dame su bile u bundama, konkretno nisam ljubitelj krzna ali ovo mi se sviđa. Skroz mi je kul i u nekom njenom stilu.

Danica Maksimović

Danica Maksimović/ Izvor: novosti.rs

Pa ovo je moja miljenica. Sjajno. Veoma malo krzna a dama, dama, dama, sto puta dama. Jedna od omiljenih mojih glumica, Danica je pun pogodak.

Neda Ukraden

Neda Ukraden/ Izvor: novosti.rs

Neda se veoma lepo obukla. Žena sa stilom. Zelena joj baš lepo pristaje, i ove minđuše su divne, ne mogu da vidim kakve je cipele imala ali verujem da ni u tom izboru nije pogrešila. Skroz kul.

Seka Aleksić

Seka Aleksić/ Izvor: novosti.rs

Iskreno, bio sam začuđen kada sam je u prvi mah video ali onda sam posmatrajući je shvatio da je ona zaista „fešn“ i da joj ovaj iskorak zaista pristaje. Sve mi je toliko čudno, kao iz nekog ludog filma, iz francuskih filmova. Odlično je  izgledala.

Marija Kilibarda i Anđelka Prpić

Marija Kilibarda i Anđelka Prpić/ Izvor: novosti.rs

Marija Kilibarda mi je previše seksi žena i šta god da obuče, njoj pristaje pa tako i ovaj crni kombinezon koji je uklopila sa jaknom. Prosto zrači seksipilom u čemu god da se pojavi. A Anđelka, pa šta reći za nju? Kad god je vidim, obuzme me neka nenormalna količina sreće. Sviđa mi se i njen stajling, ne odstupa od svog stila odmerene a opet bleskasta, kakva je inače u životu. Super zaista.

Ukoliko vas zanima kako da nosite garderobu, a ne ona vas, saznajte u ovom tekstu.

Tamara Roksandić