Žene ali i muškarci godinama imaju želju da im TV voditeljka Sanja Marinković koja se bliži 45 godini konačno otkrije tajnu svoje vitkosti i mladolikosti, pravilne ishrane i njene recepte za brz i lak gubitak kilograma, vedar duh, energiju i dobro raspoloženje. Zato Sanja ovih dana pored nove sezone Magazina in, ekskluzivno otkriva i svoj jedinstveni program za zdrav život koji je kreirala u saradnji sa Marijom Đurovski stručnjakom za detoksikaciju organizma.

“Ja svakoga dana učim  da kažem “Hvala” kada mi žene ili muškarci kažu da se dive mojoj posvećenosti sportu i pravilnoj ishrani, a ja se u tim trenucima uvek setim rečenice jedne od najlepših žena sveta, Monike Beluči, da u zrelim godinama lepotu prihvatamo kao životnu poziciju jer je mladost sama po sebi prelepa. U životu zaista treba da naučimo da budemo zahvalni na svakom komplimentu i da se za početak svaka od nas prvo zaljubi u sebe, zavoli svoje mane, nedostatke i nesavršenosti.” – Sanja Marinković.

PROTEINSKI DETOX by Sanja Marinkovć je detox koji tokom perioda od 3 dana, podiže nivo proteina u telu i izbacuje višak nagomilane vode iz tela. Kombinacija coldpress sokova i proteinskog shake-a idealna je za održavanje mišićne mase i gubitka telesne mase u vidu vode i masnoće.

Želela sam da kreiram program ishrane za sve koji žive brzo, jure za obavezama na poslu, kod kuće, u školi, na fakultetu, zaboravljaju ili nemaju priliku da se pravilno hrane, treniraju ili relaksiraju.

Šta se postiže PROTEINSKIM DETOX programom by Sanja Marinković?

EFEKAT NAKON 3 DANA DETOXA: gubitak 2-4 kilograma, smanjeno nadimanje, smanjeno vreme oporavka posle treninga, povećana energija, smanjena zapaljenja, izgradnja vitkih mišića, efikasnije, više mirnog sna, poboljšano raspoloženje, čista koža i gubitak viška vode.

Preporučljivo je da se ovaj program konzumira jednom mesečno kako bi organizam pomoću detoxa bolje funkcionisao i obavljao svoje primarne funkcije bez viška vode u organizmu i masnoće.

Proteinski detox by Sanja Marinković sastoji se od sledećih sokova i shake-ova koji se konzumiraju u toku dana. * Green love * Protein coffee * C booster * Apple mint  * Cinnamon protein *

PROTEINSKI DETOX by Sanja Marinković možete poručiti putem sajta: www.housewifedetox.com

Ili putem telefona: 0628222405

 

Vaša,

Sanja Marinković