Sanja Marinković i Marija Đurovski

Sanja Marinković i Marija Đurovski, okupile veliki broj zvanica u prelepom ambijentu Hotela ‘Moskva’, kako bi predstavile koncept za detoksikaciju organizma

 

Sanja Marinković godinama unazad slovi za jednu od najnegovanijih dama sa naše javne scene. Poznata je po vitkoj liniji i fenomenalnoj formi, a nedavno je otkrila i svoju tajnu. Reč je o jednistvenom programu za zdrav život koji je kreirala u saradnji sa Marijom Đurovski, stručnjakom za detoskikaciju organizma. 

PROTEINSKI DETOX by Sanja Marinković

PROTEINSKI DETOX by Sanja Marinković predstavljen je u Hotelu ‘Moskva’, gde je za brojne zvanice iz sveta poznatih upriličen Detox Matinee. Tom prilikom svi prisutni imali su prilike da se bolje upoznaju sa pet različitih kombinacija voća i povrća, kao što su ‘Green Love’, ‘Protein cofee’, ‘C booster’, ‘Apple mint’, ‘Cinammon protein’, te da pronađu svog favorita.

Sanja Marinković
Marija i Marko Đurovski

Marija i Marko Đurovski sjajnu formu duguju upravo Detox šejkovima.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić
Marina Tadić i Ljubomir Tozev

Poznata pevačica Marina Tadić odlučila je da proba ‘C booster’, dok je njen pratilac Ljubomir Tozev odabrao ‘Cinnamon protein’ šejk.

Tamara Paunović

Tamara Paunović poznata je po tome što vodi zdrav život a uz PROTEIN DETOX by Sanja Marinković to će biti još jednostavnije.

Goca Lazarević

PROTEINSKI DETOX bx Sanja Marinković je trodnevni program tokom koga je zagarantovan gubitak kilograma, izbacivanje viška vode iz tela, poboljšano varenje, bolji san, kao i povećanje energije. Preporučeno je da se sprovodi jednom mesečno kako bi svi organi lakše obavljali svoje primarne funkcije.

Janka Budimir

Popularna fitness instruktorka Janka Budimir strogo vodi računa o tome šta unosi u organizam, a zahvaljujući sastojcima šejkova iz PROTEIN DETOX programa brže će oporavljati mišiće nakon svakog treninga.

Nada Obrić sa prijateljicom
Mila Vujišić i Mila Ćurić
Minja Miletić
Nazdravljanje uz PROTEIN DETOX šejkove

Posebno važan jeste fenomenalan ukus koji svaki od ovih napitaka poseduje, u šta su se uverili i svi prisutni na okupljanju. Svi su sa uživanjem ispijali sokiće, nazdravljali i tom prilikom pokazali da zdrav život uopšte ne mora da podrazumeva neukusnu ishranu, ograničene socijalne aktivnosti i bilo kakvu vrstu odricanjaa od sitnih zadovoljstava.

Divna Milovanović

Total
55
Shares