Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

 

Ljubav:

Ribe u braku mogu da očekuju poboljšanje odnosa sa partnerom. Dobro bi bilo da se uzdržite od naglih i nepromišljenih reakcija da se kasnije ne bi kajali. Potrebno je strpljenje i promišljenost. Ribe sve do 23-24 septembra mogu da budu zadovoljne odnosima u braku a od tada postoji mogućnost da se povuku u sebe i da uđu u neko tmurno raspoloženje. Najbolje bi bilo da negde otputujete sa partnerom i da se malo odmorite i relaksirate.

Ribe koje su slobodne već neko vreme nemaju volju da uđu u novu vezu. Najradije bi da budu same što se ne preporučuje. Razočaranje koje su doživeli u prethodnoj vezi donelo je nepoverenje u nove veze. Gotovo svaku noć razmišljaju o tome koliko su povređene pa često imaju nesanicu i teške i košmarne snove. Ribe su se razočarale i u neke prijatelje i sada više nisu voljne da se trude oko novih kontakata. Treba da izađu iz svoje ljušture i da krenu među ljude, a ne da se povlače u sebe. Neke Ribe će biti u iskušenju da budu u nekoj strasnoj vezi sa nekim na poslu ali se to ne preporučuje jer to ne može ostati tajna i otkrivanje toga neće biti povoljno za njih, osećaće se veoma neprijatno ako ih razotkriju.

Ribe u vezi imaju oscilacije zbog nervoze koje osećaju neko vreme, te lako može doći do nekih promena u njihovim odnosima. Neke Ribe mogu u ovom periodu da planiraju brak i potomstvo kao i trajnu vezu.

POSAO:

Mnoge Ribe su u septembru okrenute karijeri i zaradi. Najviše uspeha mogu imati umetnička zanimanja jer će inspiracije biti na pretek. Izražena im je i intuicija pa Ribe koje se bave okultnim znanjima kao i spiritualnim razvojem mogu sada imati mnogo uspeha. Ribe koje se bave medicinom ili farmacijom će biti uspešne. One Ribe koje rade sa inostranstvom mogu imati priliv novca i dobitke u ovom mesecu. One Ribe koje imaju privatne poslove ili partnerstva takođe mogu da ostvare dobru saradnju. Ribe koje se bave nekretninama mogu biti uspešne. Oni koji rade u zatvorenim institucija imaće najviše posla naročito Ribe koje se bave finansijama. Ovo je povoljan mesec za posao i sve što budete radili imaće dobre efekte i u sledećem mesecu.

ZDRAVLJE:

Zdravstveno Ribe će u najvećoj meri biti sklone nervozi i stresu pa je potrebno da se relaksiraju i provode vreme pored mora, jezera ili reka da bi povratile ravnotežu i psihički mir. Dobro bi bilo da se bave meditacijom i jogom kao i da negde otputuju makar na kratko. Mnoge Ribe imaju nesanicu i glavobolju kao posledicu nervne napetosti. Dobro bi bilo da nešto promene u životnoj filozofiji ili da promene ishranu ili stil i način života. Sada se mogu aktivirati i neke hronične bolesti. Pokušajte da se lečite alternativnim metodama homepatijom, masažom i Bahovim kapima. Dobro bi došle i kapi Valerijane koje na prirodan način smiruju i uspavljuju. Više se krećite i šetajte ali izbegavajte mračna i pusta mesta jer sa Marsom možete naleteti na neke čudne i agresivne osobe kada se najmanje nadate.

Ljiljana Malešević