Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

 

Ljubav:

Rakovi u braku će imati problema da pronađu način da se raziđu sa partnerom, jer je njihov odnos već odavno posto hladan i udaljen. Drugi će se truditi da pronađu rešenja za probleme koje primećuju, tako što će predlagati realne i dugotrajne dogovore. Sukobi sa partnerom mogu nastati zbog jednog roditelja ili pitanja doma. Već od  10-11. septembra će strasti biti veoma pojačane. Pokušajte da budete tolerantniji.

Slobodni Rakovi imaju mogućnost da uđu u vezu ili osvoje neku veoma otmenu i lepu osobu. Ako u vezi bude tolerancije, ona će opstati u ovom mesecu, u suprotnom će biti mnogo svađa.

Oni koji nisu u vezi sada imaju priliku da uđu u veoma strastvenu i dinamičnu vezu u kojoj neće biti ni malo dosadno. Rakovi će mnogo više izlaziti na mesta zabave koncerte, restorane. Sa Uranom u 11 kući mnogi Rakovi će se više družiti a takodje i raditi na ispunjenju sviojih planova i želja. Pojava novih prijatelja,prijateljstva koja mogu da prerastu u ljubavni odnos.

Posao:

Oni Rakovi kojima je posao vezan za javnost mogu u ovom periodu da ostvare svoje planove i želje naročito ako se bave nekim umetničkim zanimanjima. Planovi i želje sad se mogu početi da ostvaruju na duge staze. Oni koji se bave poslovima vezanim za inostranstvo takođe mogu imati dosta uspeha u ovom mesecu. Mnogi Rakovi koji se bave nekretninama ili privatnim poslovima imaće dobar period u kome će do detalja analizirati svoje poslovanje. Biće mnogo aktivnosti na polju rada, a neki će se baviti i uređivanjem i adaptacijom doma. Oni koji se bave tuđim novcem ili planiraju uzimanje kredita ili pozajmica, treba da budu veoma oprezni. Vaše želje i planovi mogu da budi previše nerealni bar kada su finansije u pitanju. Oni koji traže posao, sada ga mogu naći možda neće biti potpuno zadovoljni ali posle stagnacije dobro je krenuti ponovo. Konačno i vaša karijera može da krene uzlaznim tokom.

Zdravlje:

Rakovi će u ovom periodu raditi na proširenju porodice i mnogi će raditi na trudnoći u ovom peridu. Za neke, rešenje će biti i vantelesna oplodnja. Oni koji imaju probleme sa urogenitalnim sistemom treba da odu na detaljne preglede. Neki Rakovi imaće i neku hiruršku intervenciju. Problem može da bude vezan i za sistem za varenje, te koštani sistem. Naglasak je na laserskim intervencijama i alternativnoj medicini. Pokušajte lečenje homeopatijom ili bahovim kapima. Za vas je boravak pored vode lekovit – obnavlja vam auru i čisti je od loše energije. Ako možete, uredite dom po Feng Šuiju sa malenom fontanom u kući ili stanu.

Ljiljana Malešević