Mesečni horoskop za AVGUST

Ljubav:

Zauzeti pripadnici ovog znaka će do od 25. avgusta imati stabilan period u braku. Sukobi mogu nastati zbog finansija partnera dugova ili kredita. Ovaj mesec donosi racionalne odluke i brakovi koji su na neki način imali krizu izmelju želja i mogućnosti sada mogu da se učvrste u zajedničkim ciljevima. Pomalo ste još uznemireni i partner vam može pomoći da se izborite sa stresom. Vi ste znak koji stavlja porodicu na prvo mesto i u velikoj meri vaša sreća zavisi od kvaliteta porodičnog života. Kasnije u mesecu, imaćete više harmonije u domu, više druženja sa decom, ulepšaćete dom ili ćete nešto renovirati. Mnogi Rakovi razmišljaju o putovanju i odmoru jer su veoma iscrpljeni zbog obaveza na poslu a mnogi su i prvom polovinom meseca još uvek pod stresom zbog velikih poslovnih obaveza. Ulazak Marsa u sedmu kuću može biti još jedan ispit za partnerske odnose i provera njihovog kvaliteta naročito u toku sledećeg meseca. Nemojte insistirati na starim obrascima ponašanja i budite tolerantniji.

Slobodni Rakovi sa u romantičnim i strastvenim gestovima žele da ozvaniče svoju vezu. Avgust daje priliku da se vaša veza definiše i učvrsti. I sam početak meseca daje romantična osećanja, susret na putovanju ili u inostranstvu. Vaša intuicija je veoma naglašena, osećanja su duboka i snažna. Mnogi Rakovi razmišljaju o braku i dobijanju potomstva. Neki Rakovi imaće veze na radnom mestu, a one će u velikoj meri biti tajne. Vaš ego može biti smetnja uspehu u ljubavnoj vezi. Ako uspete da kontrolišete vaše reči od 20. avgusta, komunikacija će se poboljšati. Ako ste u dilemi između dve emotivne mogućnosti – u ovom periodu bićete mnogo sigurniji u svoje odluke. Ako tražite neki znak – poslušajte svoju intuiciju.

Posao:

Poslovne mogućnosti u ovom mesecu ukazuju na promene posla i vraćanje na one nezavršene koji čekaju da se u prvoj polovini meseca završe. Možete imati probleme sa zaradom u ovom mesecu jer će postojati želja za većom zaradom a neki poslovi ipak neće moći da se uspešno realizuju. Ako možete obratite pažnju na finansije imate mnogo želja i planova ali će realizacija biti moguća sa zakašnjenjem. Mnogi su već podigli kredite i sada polako uvijaju koliko će biti teško da ih vrate. Avgust vas vraća na one poslove koje niste završili, a vi ste već suviše umorni i treba vam odmor. Čuvajte papire, podatke, procene i dokumenta da ne bi posle bili u nekoj komplikovanoj situaciji. Ako je vaš posao vezan za novac, platni promet ili trgovinu, budite oprezni u prvoj polovini meseca i ne opuštajte se. Rakovi koji idu na godišnji odmor treba da povedu računa o troškovima i da ne rasipaju novac. Nije vreme za rizične poslove i neizvesna ulaganja. Timski rad može biti uspešan i doneti rezultate na duže staze. Rakovi koji se bave kreativnim poslovima imaće snažnu inspiraciju.

Zdravlje:

Ovaj mesec treba provesti pored vode, a ako niste u mogućnosti da otputujete, onda gledajte da vreme provodite pored reke ili bazena. Voda će oporaviti vašu auru i značajno smanjiti stres koji vas već neko vreme sustiže. Obratite pažnju na sunčanje i alergije. Vas probavni sistem veoma je osetljiv pa ako menjate klimu i ishranu možete imati smetnje u varenju. Potrebno je da više vremena provodite na svežem vazduhu i da se relaksirate. Obavezno ponesite probio tik i nemojte eksperimentisati u ishrani.

 

Ljiljana Malešević