Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Zauzeti Ovnovi imaju mnogo više emotivnog zadovoljstva u braku naročito u prvoj nedelji septembra. Problem može nastati negde oko 6-7. Septembra, zbog toga što tvrdoglavo insistirate na vašim uverenjima. Partner neće više želeti da vam popušta. Biće mnogo više strasti, ali i svađa. Može doĆi do ljubomornih scena zbog vaše potrebe za slobodom. Neke tajne mogu biti otkrivene na vrlo neprijatan način, zato budite oprezni u bračnim, ali i odnosima sa poslovnim partnerima.

Slobodni Ovnovi već dugo žele da uđu u stabilnu vezu i razmišljaju o trajnoj vezi ili o potomstvu. U prvoj nedelji septembra će biti mnogo izlazaka na mesta zabave pa i susret sa osobama koje vam se dopadaju.

Ovnovi u vezi: oko 6-7 septembra su mogući problemi u vezi, dosta strasti, ali i sukoba. Potrebno je da budete tolerantnij i da jasno komunicirate sa partnerom. Može doći i do ljubomornih scena ili otkrivanja nekih tajni u vezi. Budite oprezni da ne ugrozite neku dugotrajnu vezu zbog prolazne avanture. Neće biti neobične veze sa prijateljicom ili prijateljem ili neke avanture ili flert sa njima. Ako je to seksualna avantura može na neprijatan način biti otkrivena. Veze koje tada počnu sa velikom tenzijom i mnogo strasti svakako će biti ispunjene posesivnošću i ljubomorom. One svakako ne mogu biti trajne. Ipak, za mnoge Ovnove posle dosta stagnacije na ljubavnom planu doneće više uzbuđenja i dinamike.

Posao:

Poslovna situacija Ovna nosi neku realizaciju naročito početkom meseca. Konačno će se vaš trud isplatiti. Oni koji nemaju posao sada mogu da ga nađu. Oko polovine meseca budite oprezni sa finansijama zbog pojačane potrebe za trošenjem. Kada napravite konačni bilans troškova možete biti u minusu, naročito posle godišnjeg odmora i putovanja. Sada je vreme da sredite svoje finansije i ne rizikujete i da sačekate sa nekim planovima. U fokusu treba da vam budu stabilni poslovi i jasna ulaganja. Nešto što je kasnilo u realizaciji sada može da se pokrene ako pažljivo planirate i ne ulažete u rizične poduhvate. Timski rad biće u fokusu od polovine meseca kao i saradnja sa drugima naročito od 23. septembra kada su naglašena saradnja sa poslovnim partnerima. Oni koji rade u nekim ustanovama i udruženjima sada će imati mnogo aktivnosti, kraćih putovanja i mnogo komunikacije. Oni koji se bave umetnošću imaće i dalje veliku inspiraciju i uspeh kao i oni koji se bave zdravstvom, farmacijom i hemijom. Negde oko 8-9. septebra bićete u dilemi oko poćetka nekog posla. Oslonite na savete starijih i iskusnijih.

Zdravlje:

Potrebno je da se u ovom periodu zdravije hranite da ne bi bilo problema sa probavom ili gojenjem. Dobro je da uzimate više integralnog pirinča ili zdravih žitarica kao i da se hranite makrobiotički. Naglasak je na umerenosti i alternativnoj medicini. Mnogo napetosti i nervoze može da ugrozi vaš nervni sistem. Dobar je i post i odmaranje jer će vam drugom polovinom meseca energija biti u padu. Moguće infekcije grla i problemi sa štitnom žlezdom. Budite umereniji u svemu i tolerantniji. Potrebno je da se bavite sportom jer vam to mnogo pomaže da se energetski balansirate ali izbegavajte ekstremne sportove zbog povreda.

 

 

Ljiljana Malešević