Američka glumica i omiljena “tračara” Blake Lively je dama čiji stil svi pokušavaju da isprate ili iskopiraju. O njoj se osim na filmskim platnima i televizorima može čuti i videti i u najpoznatijim modnim časopisima. Inspirani njome i mi smo pokušale da vam prenesemo bar delić njenih avangardnih kreacija koje su obeležile leto koje je za nama.

Ovog leta njeni favoriti su definitivno bili kompleti, ili odela kako ko voli da kaže. Da li se u njima opuštenije osećala ili želi kroz takav stil da skrene pažnju na feminizam i emancipaciju žena u društvu, ne znamo, ali definitivno nikoga njena veoma živopisna odela nisu ostavila bez reči. Ovo su šest najboljih kombinacija:

  1. Dupli somot na +35 stepeni Celzijusa

Svi su bili šokirani kada se ona tokom svoje turneje koju je započela po Americi predstavljajući svoj novi film, prošlog petka pojavila u prvoj “muškoj” kombinaciji sa dvostrukim somotskim sakoom i pantalonama u baršunasto plavoj nijansi, kreatora Brunella Cucinellia. Naravno, veoma brzo se odrekla jednog sakoa.

  1. Ništa ne može da skrene pažnju kao fluorescentno zeleni komplet!

Versaće komplet koji je prvi put predstavljen u junu ove godine kao favorit za jesen/zimu 2018 se već našao u ormanu popularne glumice. Ona je ovaj neon-zeleni komplet iskombinovala sa pink cipelama I ružom pa je spojila muško-ženski stil u jednom, i moramo priznati veoma izazovno je izgledala!

  1. Karirano nikada neće “izaći iz mode”

Očigledno je želela da se vrati u školske dane, pa je za drugi dan turneje, izabrala karirani komplet sakoa i pantalona sa teget nijansom kravate a ovaj outfit je upotpunila jednostavnom niskom pletenicom koja je u potpunosti oživela Serenu iz serije “Gossip Girl”!

Njujork – AVGUST 18: Blake Lively pozira ispred Crosby Hotela (autor fotografije: James Devaney/GC Images)
  1. Više od najviše

Sa osmehom na licu, popularna glumica je ponela kombinezon sa zmijskim printom, kreatora Bottega Venetta, u maslinasto ljubičastim tonovima. Retko ko bi smeo da se osmeli u ovakvoj kombinaciji, zato je Blake i jedinstvena, što i najčudnije kombinacije iznese na najsenzualniji način.

Blake Lively sa osmehom izlazi iz svog hotela na putu ka snimanju u Njujorku (fotografisao: Elder Ordonez)
  1. Veliko finale!

Poslednja kreacija koju je glumica ponela je crno kremasti trikotažni kombinezon. Kako je izjavila on je donekle i najviše opisuje jer je spoj nespojivog, kakav je zapravo i njen karakter. Prugasti kombinezon, upotpunili su čipkani rukavi koji su dali posebnu damsku notu ovom izgledu.

  1. Prelepa i u “prljavo” roze boji

Nakon vikenda promocije smelih boja i printova, glumica je po povratku kući rešila da se opusti u kompletu “prljavo” roze boje nepravilnih linija ispod kojeg je imala jednostavnu belu majicu a celokupni izgled je zaokružila mokasinama istih boja.

Fotografisao: Robert O’neil

 

Mnogima omiljena, supruga Rajana Rejnoldsa i jedna od najtraženijih američkih glumica ovih dana je svakako avangardna kada je reč o odevanju. Mi ćemo i dalje nastaviti da pratimo njene kombinacije, a do tada razmislite o ovim modnim idejama koje nisu uobičajene za naše podneblje. Budite drugačije i svoje, to je i parola koju Blake propagira!

 

Tamara Roksandić