„Privezak za srce“ fatalna ljubav koja počinje kao letnja avantura. Susret koji će zauvek promeniti planove devojke na pragu dvadesete i starijeg muškarca. Nekontrolisana strast koja je navela iskusnog lovca da postane sopstveni plen, a hirovitu tinejdžerku da upozna tamniju stranu ljubavi koju je silno želela. „Privezak za srce“ je ljubavna priča o zrelom čoveku koji tek uči da voli i mladoj ženi koja živi u ubeđenju da se ljubav podrazumeva.

„Ovo je knjiga koja će vam vratiti zanos i uzbuđenje u život, ma koliko mislili da ste emotivno otupeli ili postali melanholični i razočarani, jer ovaj roman je zapravo test koliko je ljubavi i čežnje još uvek u vama.“ – Isidora Bjelica

„Od trenutka kada sam ga prvi put videla, znala sam da ću zbog njega imati snage da promenim ceo život, makar izgubila sve što imam. Bila sam spremna na apokalipsu! Pripravna na prasak neverovatnih razmera! Rešena da budem njegova iako me svi osude, prezru, odbace, zaborave… čak i oni koje najviše volim. A on? Dozvolio je da ja, ja koja sam zbog njega hrabro čekala trenutak kada će moj savršen život zadesiti armagedon, doživim da me razara snaga koju sam čuvala za odbranu naše ljubavi!

Dozvolio je da se ljubav koja je mogla da izazove veliki prasak rasprši bedno, najbednije, poput jeftinog balona

Neće to moći tako, Jovane Bokane!“ – Žozefina

Ne zaboravite da ponesete primerak ovog dela na plažu! Sunčajte se i uživajte u ovoj priči, pa zamislite i ostvarite svoju!

 

 Matea Trifunović