Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Lavovi u braku imaće dosta sukoba sa partnerom, naročito od 12 septembra, zbog toga što će mnogi Lavovi biti okrenuti karijeri a partner će se osećati zapostavljenim. Ipak, postoji mogućnost dogovora i rešenja kojim bi oba partnera mogla biti zadovoljna. Mnoge stvari će biti moguće rešiti konstruktivnim razgovorom. Pokušajte da budete mnogo tolerantniji u odnosima sa ukućanima i partnerom, jer će vaš sukob uglavnom biti na nivou ega. sukob biti na nivou ega. Odnosi će biti puni strasti, ali i svađa i ljubomore. Jedan partner će želeti mnogo više slobode dok će drugi pokazivati nerazumevanje i posesivnost. Posle 23-24. septembra tenzija će popustiti, pa će se situacija rešiti na zadovoljstvo obe strane.

Slobodni Lavovi imaju već neko vreme želju da budu sa jednom osobom koja im se već dugo dopada. Prve nedelje meseca septembra moguće je da će produbiti ovaj odnos. Mešaće se strasti, seksualna privlačnost ali i sukobi i neslaganja pa je moguće da će veza doći u krizu već od polovine meseca.

Oni koji su u vezi mogu doći u krizu koju neće lako prevazići. Mnogo ljubomore i posesivnosti ali i sukoba i svađa. Mnogi će želeti da se oslobode i da dišu punim plućima. Oni koji žele da sačuvaju vezu moraju da budu mnogo mirniji i tolerantniji da bi se kriza prevazišla. Neki vaši stavovi mogu doživeti promenu i transformaciju. Insistiraćete na slobodi, samostalnosti i neverbalnoj komunikaciji. Imaćete potrebu da se oslobodite. Vaše misli i namere će se često menjati. Biće vam mnogo lakše ako ne insistirate tvrdoglavo na svojim uverenjima bar dok u potpunosti ne budete sigurni šta zaista želite.

Posao:

U ovom mesecu sve ono što se ulagali vratiće vam se i novčano. Bićete veoma aktivni i rezultati će doći. U fokusu je timski rad i saradnja sa drugima. U tim sferama imaćete najviše uspeha. Došlo je vreme na neke svoje namere i planove sprovedete u delo. Mnogi Lavovi imaju želju da menjaju nešto u svojoj karijeri poneki i da menjaju posao. Neki Lavovi su se u ovoj godini osamostalili prešli u privatan sektor a neki su počeli i da se bave nekretninama. Oni su ovom mesecu uzeli pozajmice i kredite. Mnogi će plodove svog rada osetiti tek za mesec-dva pa budite strpljivi još malo. Naporan rad će se svakako isplatiti. Potrebno je samo pravo vreme da se vide rezultati.

Zdravlje:

Lavovi su u ovom mesecu skloni preterivanju. Nervni sistem vam je preopterećen pa treba da se više odmarate i relaksirate. Možete imati prolazne infekcije. Vreme je za promene stila života ,ishrane i više odmora. Mnogi Lavovi naporno rade i potrebno je da se malo opuste. Veoma ste aktivni mentalno pa bi bilo dobro da se malo bavite sportom i laganim vežbama.  Bilo bi dobro da odete na kraći put ili da otputujete s partnerom u inostranstvo i promenite sredinu. Možete imati problema sa cirkulacijom, pritiskom, vrtoglavicom i venama. Više se odmarajte.

 

Ljiljana Malešević