Kosančićev venac, za mnoge najlepši deo Beograda je mesto dešavanja radnje bestselera Vesne Dedić „Ne gledaj preko ramena“ Juče su kaldrmom kao u romanu šetali Aco Pejović i Sanja Marinković i maestralno dočarali emocije iz romana u spotu za pesmu „Dobro došle suze moje„. Pesma  će zasigurno postati hit u kafanama iako ju je za dert i merak napisao majstor pop zvuka Sergej Ćetković.

Sanja je na visokim štiklama uspela da graciozno hoda kaldrmom, a Pejović je sa tompusom i u odelu na pruge verno dočarao lik mačo muškarca iz „Ne gledaj preko ramena“ . Vesna je kao i u prethodnom spotu za pesmu iz romana bila šankerica i točila vino Pejoviću koji se u spotu nesrećno zaljubljuje u Sanju. Dugogodišnji prijatelji su se sjajno zabavljali na snimanju, a na publici  je kada spot bude gotov da presudi da li je bolja pesma za roman onu koju peva Saša Matić („Ne gledaj preko ramena„) Sergej Ćetković („Da bol prođe„) ili Aco Pejović („Dobro došle suze moje„) i da li je lik glavne junakinje Kaline bolje dočarala Marija Kilibarda, Kalina Kovačević ili Sanja Marinković?

U svakom slučaju ideja da jedan roman prati i muzika naišla je na oduševljenje čitateljki, a i na podršku koju su Vesni dali ne samo vrhunski pevači, voditeljke i glumice već i stilisti Lepa Couture i Mladen Baron kao i sve popularnija ekipa mladih kreativaca Tsunamivid produkcije.

Očekujemo sredinom oktobra, u susret beogradskom Sajmu knjiga i promociju spota koji će, kao i prethodni, dočarati atmosferu boemskog i gospodskog Beograda sa početka 20.veka.