Izvor: Mila Ćurčić

Dnevne kombinacije idealne za jesenje dane, jedna su od najaktuelnijih tema u razgovoru većine žena. Često se vodim rečenicom da je sve stvar perspektive. Kada je moda u pitanju, ovaj pristup idealno paše. Ako se osvrnemo oko sebe, biće nam jasno da ljudi na iste stvari reaguju drugacije, odnosno da neki isti komadi na različitim ljudima dobijaju potpuno novu vizuru.

Zašto je to tako?

Ukratko: nije do stvari, do enerije je. Često cujemo “Ona i džak da obuče izgledala bi savršeno.” Budite energija, ne budite dzak. 🙂 Hajde da pretresemo koje su to dnevne kombinacije koje ove jeseni mame uzdahe na ulicama.

1. Izbegavam izraz “must have” ali, kada je dobra kožna jakna u okviru dnevne kombinacije u pitanju, i mene nesto vuče da ga izgovorim . Odlična je za prelazni period , svima odlično stoji i lako se uklapa. Naočare su uvek sjajan aksesoar.

Izvor: Mila Ćurčić

 

2. “Baggy” majica sa printom (u ovom slucaju “noDOubt” ), teksas suknja i dobar aksesoar su pun pogodak. Moskovljanka je apsolutni hit i ove sezone , a gole noge provlačimo dok jos mozemo. 🙂
Izvor: Mila Ćurčić
3. Crne pantalone, baggy majica, martinke i kožna jakna… Pravi “street style look” i neizbežni eleenti dnevne kombinacije koja nikada ne izlazi iz mode… 
Izvor: Mila Ćurčić

4. Čarapice sa interesantnim motivima su potpuni shik. Uz sve se odlično uklapaju, a posebnu notu daje karirani sako . Uz ovakvu klasičnu haljina-majicu lako možete dobiti sjajnu dnevnu varijantu. 

SSSSS
Izvor: Mila Ćurčić

 

5. “Mala crna haljina” se odlično uklapa uz sve, bilo da su u pitanju dnevne kombinacije, bilo večernje varijante… Kako uz martinke , tako i uz štikle. Ovoj “noDOubt” kombinaciji na fotki fali samo još dobra torba i dobili ste kompletan outfit. 

 

Izvor: Mila Ćurčić

Ukoliko vas zanima kako da nosite garderobu a ne ona vas, pročitajte ovaj članak.

Mila Ćurčić