Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Jarčevi koji su braku imaju povoljne aspekte tokom meseca septembra. Već početkom meseca ćete osetiti veliku stabilnost u partnerskim odnosima, koji su prethodno bili uzdrmani. Jarac koji nije ozvaničio svoj odnos sada je na putu da to i zakonski uradi. Sa partnerom ćete verovatno pokrenuti i pitanja vezana za osnivanje doma i porodice, ukoliko to do sada niste učinili. Neke nedoumice vezane za decu biće aktivirane u prvoj nedelji septembra. Sve se može rešiti razgovorom i dogovorom. Oko 9. septembra moguće su  neke promene koje mogu biti povoljne za odnose sa partnerom. Oni koji su u vezi imaće turbulentne momente, ponekad će želeti više slobode. Neki Jarčevi razmišljaće o braku i dobijanju potomstva, a za neke će trudnoća biti i motiv za ulazak u brak. Budite tolerantniji da biste sačuvali odnos do kojeg vam je stalo. Komunikacija sa partnerom može biti promenljiva, od stabilnih emocija do snažne euforije pa i sukoba i nesporazuma.

Slobodni Jarčevi imaće mnogo prilika za duže i kraće avanture, pa će mnoge veze brzo početi ali još brze se i završiti. Oni za koje se niste ni nadali nudiće vam avanturu i flert, možda će i neka prijateljstva pokazivati težnju da krenu u tom pravcu. Kako ste vi vrlo skeptični po pitanju ovakvih odnosa nećete baš biti spremni za avanture poput ovakvih.

Posao:

Početak meseca je loš za poslovne poduhvate, jer će doći dugovanja iz prethodnog perioda na naplatu a neki vaši planovi zbog nedostatka novca možda neće moći uspešno da se realizuju. Kako ste vi veoma štedljiv znak obično imate neku ušteđevinu pa nećete biti toliko opterećeni novcem. Neka pitanja nasledstva mogu se ponovo aktivirati već početkom meseca. Ovaj mesec  daje vam mogućnost da sve što ste radili u prošlosti i ulagali finansijski sada može da vam se isplati. Imaćete neke neplanirane izdatke kroz timski rad ili neka udruženja. Možete biti pod stresom ako radite sa prijateljima ili u timu, kao i novčani gubitak. Za neke vaše želje i planove možda neće biti dovoljno novca. Svakako se trudite da ne trošite previše i da budete umereni.

Zdravlje:

Pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa bubrezima pa bi bilo dobro da provere ultrazvukom i analizama stanje urogenitalnog sistema. Moguće su upale i infekcije organa za reprodukciju. Hronične bolesti mogu biti aktivirane dolaskom jeseni i vlažnijeg, hladnijeg vremena. Obratite pažnju na koštani sistem kao i organe za varenje. Dobro bi vam došla lagana ishrana sa mnogo žitarica i povrća, kao i hrono ishrana. Ako možete pijte više tečnosti ili ciljano gladujte bar neko vreme. Bićete mnogo svežiji. U ovom mesecu bićete opterećeni stresom, pa se relaksirajte i odmarajte kad god možete…

 

 

Ljiljana Malešević

Total
1
Shares