Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Ljubav:

Device u braku imaće mnogo razloga za zadovoljstvo. Septembar vam daje potrebu da krenete novim tokovima i da napravite neki zaokret. Oko 6-9 septembra pa će mnoge stvari biti rešene razgovorom ili savetom. Bićete zadovoljni jer ćete jasno definisati vaše želje i potrebe i imaćete mogućnost da ostvarite vaše ideje. Bićete veoma vitalni i imaćete snage i volje da se angažujete oko partnera. Oko 11 septembra imaćete mnogo više strasti i ljubomore u braku. Zaista vam neće biti dosadno.

Device koje su slobodne naći će karmičkog partnera, a oni koji imaju dugu vezu imaće potrebu da  te veze ozvaniče. Neke Device razmišljaće o dobijanju potomstva. Komunikacija sa partnerom će biti dobra, naročito od 6-9 septembra i mnoga pitanja imaće realnu osnovu za jasna rešenja. Mentalno ćete biti vrlo aktivni. Bićete veoma kreativni i vitalni pa će i emocije biti oslobađajuće. Vaše odluke biće realne i precizne. Ako budete želeli nešto da menjate, sada ćete imati priliku da to rešite. Veze će u svakom slučaju da se konačno pokrenu sa mrtve tačke. Nekima će se vraćati partneri iz prošlosti a one veze koje nisu izdržale probu vremena prekinuće se. Mnogo toga se može rešiti razgovorom i jasnom komunikacijom.

Posao:

Mnoge Device imaće uspeha u poslu u toku ovog meseca. Ovaj znak može značajno da prosperira i da zaradi dosta novca. Merkur se brzo kreće i unosi dinamičnost u posao i mnogo novina bilo da se bavite trgovinom, novinarstvom, finansijama… Dobro je vreme i za započinjanje novih poslova ali i za realizaciju dugoročnih planova. Radićete više negó ikad, a mnogima stoji saradnja sa inostranstvom. Naglašen je timski rad, mnogo razgovora, kraćih putovanja, novčanih transakcija. Dosta stresova na poslu. Neke Device će razmišljati i o promeni radnog mesta, pa čak i profesije. Vreme za ovakve odluke tek dolazi. Device koje se bave medicinom će takođe razmatrati mogućnost rada i odlaska u inostranstvo. Dobro proverite sve informacije i dokumenta. Ovo je zaista vaš mesec da postignete dugoročne uspehe i ostvarite vaše planove.

Zdravlje:

U ovom mesecu bićete mnogo vitalniji više ćete se kretati i pešačiti. Pošto ste po prirodi disciplinovani, lagane šetnje i ishrana sa više žitarica i biljnih vlakana veoma će prijati vašem zdravlju a mnogi bi mogli i da pređu na vegetarijansku ishranu ili makrobiotiku. Uzimajte više tečnosti i nađite vremena za lagane vežbe ili sportsku aktivnost. Stres na poslu može vam doneti mnogo nervoze pa ako možete promenite sredinu makar i na kratko i idite na neka mirna i tiha mesta gde ćete moći da se opustite.

 

Ljiljana Malešević