Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

 

Ljubav­:

Blizanci u braku će doživeti neke prolazne nesuglasice i sukobe. Oko 9. septembra mogu biti otkrivene neke tajne koje mogu izazvati sukobe i pojačane strasti. Emotivno možete biti veoma osetljivi, naročito po pitanju dece i doma kao i sukobima sa jednim roditeljom koji mogu negativno da utiču na vaš bračni život. Imaćete potrebu da renovirate i sredite vaš dom kao i da definišete jasno odnose u kući.

Blizanci u vezi  imaće oko 9. septembra problem oko toga ko je u pravu. Ne isterujte mak na konac i ne insistirajte trvrdoglavo na svojoj istini. Sačekajte da napetost prođe. Pitanje ega je izraženo, pa budite realniji u svojim zahtevima. Oni koji su vezi imaće mnogo više zadovoljstva i uživanja Oko 25. septembra ćete sazanti neke tajne o partneru, što može malo da poremeti poverenje u vezi. Budite jasni u komunikaciji i onome što očekujete od partnera.

Slobodni Blizanci: Mnogi Blizanci bi konačno mogli da uđu u zadovoljavajuće emotivne veze i da nađu odgovarajućeg partnera. Imaćete više kontakata sa suprotnim polom i više prilika da nađete emotivnog partnera.

Posao:

Blizanci u ovom mesecu kreću u veću aktivnost kada su pitanju poslovi. Konačno će imati više energije. Vreme je da se neki poslovi pokrenu sa mrtve tačke. Bizanci koji se bave umetničkim zanimanjima imaće najviše uspeha i inspiracije.Oni koji se bave nekretninama imaće dosta uspeha a oni koji se bave renoviranjem, adaptacijama finansijama, papirima – imaće potrebu da jasno definišu svoje aktivnosti. Postaćete realniji u sagledavanju onoga što vam je potrebno ne biste li realizovali svoje ideje. Za mnoge Blizance ovo će biti mesec sa novim šansama za zaposlenje i rad naročito kada su vam poznati detalji u vezi sa tim. Blizanci koji uče i polažu ispite imaće više energije da uče pa je ovaj mesec povoljan za učenje –  pogotovo ako studirate nešto iz oblasti medicine i trgovine.

Zdravlje:

Potrebno je da menjate nešto u vašem životnom stilu, da se posvetite detaljima, naročito kada je u pitanju zdravlje i ishrana. Imaćete više energije ali i više obaveza i aktivnosti pa je moguća nervoza i osetljivost, glavobolja, nesanica, često buđenje pa i neobični  snovi. Buđenje vaše posvesti sa nervozom i osetljivošću može da izazove psihosomatske bolesti. Pokušajte da budete malo tolerantniji i mirniji. Dobro bi bilo da negde otputujete.

Ljiljana Malešević